Förälskad

Ett orört år står nu framför oss.
Jag som alla andra lämnar 2010 bakom mig - Ett underbart år.
Nytt år - Nya ambitioner - Nya drömmar.

Vi firade in 11 igår med Mamii <3 Älskade.
Vi delade en flaska vin, åt en sjuhelsikes måltid, klingande skålar med bubblor i glasen vid 12 slaget.
Såg våra grannar skråla in det nya året genom fönstret, fyrverkerierna explodera på nathimmlen..
Vi orkade inte ens klä på oss och pulsa ner i snön utan nöjde med oss vyerna från högst upp i vårt hus.
We poped the champagne inside, med kärlek och höjde glasen och smakade på bubblorna.
Hur trevligt! Så trevligt.

Vi valde meny och suckade åt det vanliga - Fläsk / Oxfilé med ett ex. antal olika tillbehör.
Vårat val föll på - HAMBURGARE! Hah!
Nyårssuppé.
Inga Köpe-Burgare precis.
Vi gjorde givetvis burgarna själva, en världsvan färssmet som skulle smakat den finaste finsmakaren!
Med dijonsenap, grädde, vitlök, chili som smakbärare vart de hur saftiga som helst.
Homemade fries och en salsa jag vill höja till skyarna.
Tomat, avokade, mango med olja, honung, salt, peppar, vitlök & chili.
Klassiskt, AS GOTT!
Vi satt till bords i flera timmar och pratade och skrattade.
Skålade och njöt.
Magiskt - Slutet på mitt 2010 glittrade.

Vit chokladpanacotta till den sena kvällen.
Där suckade vi inte åt en gammal klassiker.
Med passionsfrukt är det bland det bästa jag vet.
Jag orkar alltid äta upp allting!

Nyårslöften då!
Mer än någonsin faktist.
Jag håller dem dock för mig själv :)
Ifall jag inte skulle lyckas.
(Något som bara inte får ske men iaf..)
Jag ser frammåt och vet vart jag ska det här året.
Its a value!

Sleepmorning för hela slanten imorse.
Vaknade, satte mig i en lång varm dush.
Sen bjöd jag mina kära på en ordentlig våffelbrunch.
Jag gottade mig med vaniljglass och hjortronsylt på mina frasiga...
Amazing.

Nu ligger vi i soffan och ser precis avslutet på Ivanhoe.
Ännu en klassiker.
Jag lever för att det är LÖRDAG idag och helg även imårrn.

Nu kör vi!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0